Неділя, 02 листопада 2008
№ 874 Гарбузовий Мус
Також дивіться сьогоднішній випуск на YouTube.
Неділя Кухня № 114 Гарбузовий Мус
Ось і настала пора гарбузів, я пропоную Вам скуштувати гарбуза приготованого не зовсім традиційно.
Те що я приготувала недавно можна назвати гарбузовим мусом.
Після того як мій гарбуз зварився я додала до нього трішки соєвого молока, ванільної есенції, кориці, цукру та рослинного масла. Потім я зоставила посудину в холдильнику на декілька годин.
Було дуже смачно.
музика
show start
artist: Boom Tschak
album: Indietronic CCBit.
track: More Chocolate, Please
from: Former Yugoslavia
bgm
artist: Bockholt
album: 2007
track: moments of clarity
from: Cedar Crest, United States
Якщо ви помітили помилки в тексті, будьласка прокоментуйте та сповістіть нас! Наперед щиро дякуємо за Вашу участь.
Оригінальний текст також може стати Вам в нагоді для вивчення англійської мови, чи для тренування перекладу, в спілкуванні. Розмістіть цей текст, чи бодай якусь його частину рідною мовою, через Свій блог дайте посилання і спілкуйтеся на здоров'я. Дякую Вам.
1 комментарий:
Wow! Thank you! It's so cool to see tdes in Ukrainian. Awesome.
Отправить комментарий